Ερώτηση 1. Ποιοί είναι οι κανονισμοί του παιχνιδιού;

Οι κανονισμοι είναι ίδιοι με του ΚΑΠ με κάποιες cheapcialisoriginal.com εξαιρέσεις:

1. Διάρκεια αγώνος 1 ώρα. Ημίχρονο 25 λεπτά. Ανάπαυλα 3 λεπτά.
2. Σε αγώνα νοκ-άουτ, όπου υπαάρξει ισοπαλία, έχουμε διεξαγωγή πέναλτις. Κάθε ομάδα δικαιούται από 5 λακτίσματα και σε περίπτωση πάλι ισοπαλίας κάθε ομάδα χτυπά από ένα, μέχρι μια από τις δυο να αποτελεσει σκορ.
3. Επίσημος χρονομέτρης των αγώνων είναι ο διαιτητής.
4. Τα φάουλ, κόρνερ, ελεύθερα χτυπήματα γενικά, είναι όλα έμμεσα (διπλα)και όχι άμεσα εκτός από το πέναλτυ.
5. Δεν ισχύει το οφ-σαιντ.
6. Τα πλάγια αουτ (αραουτ) εκτελούνται με τα πόδια και όχι με τα χέρια.
7. Υπάρχει μια περιοχή του τέρματος και ο γκολκίπερ μπορεί να δρα μέσα σε αυτή με τα πόδια, τα χέρια, το κεφάλι, το σώμα και έξω από αυτήν σαν κανονικός παίκτης. Ο τερματοφύλακας και μόνο επαναφέρει την μπάλα όταν αυτή εχει βγει άουτ με χέρια ή πόδια . Στην περίπτωση που την στήσει κάτω και αντίπαλος χωρίς επαφή βάλει γκολ το γκολ μετράει.
8. Οι αλλαγές είναι απεριόριστες, μόνο που η μπάλα πρέπει να είναι εκτός παιδιάς, ή να έχει διακοπεί ο αγώνας. Ο παίκτης που αντικαθίσταται μπορεί να ξανασυμμετάσχει στον αγώνα.
9. Ποδοσφαιριστής που θα δεχθεί κόκκινη κάρτα αποβάλλεται ΚΑΙ ακολουθεί ποινή από την διωργανώτρια αρχή. Η ομάδα του θα συνεχίσει να αγωνίζεται με 4 ΠΑΙΚΤΕΣ για [5] πέντε λεπτά, που θα μπει άλλος παικτης εφ’οσον υπάρχει σαν αλλαγή. Όταν ένας παίκτης αποβληθεί 2 ( δυο ) φορές, τότε αποβάλλεται από το τουρνουά. Οι κίτρινες κάρτες υπολογίζονται ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.(Δυο κίτρινες = μια κόκκινη)
10. Σε κάθε αγώνα δικαιούνται να κάθονται στον πάγκο οι αναπληρωματικοί και οι παράγοντες.
11. Για τη διασφάλιση της καλής διοργάνωσης απαγορεύεται η συμμετοχή παίκτη με δελτίο σε επαγγελματική κατηγορία και επιτρέπεται η συμμετοχή μέχρι 2(δυο) ερασιτέχνες στην ίδια ομάδα. Στην περίπτωση που εν ενεργεία ποδοσφαιριστής τυχόν μετέχει σε αγώνα, η ομάδα μηδενίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αφαιρούνται 3(τρεις)βαθμοί και σε περίπτωση που εχει αγωνιστεί πάνω από δύο φορές η ομάδα αποβάλλεται.